` Particulieren

Al jaren komen er elke dag mensen langs om hun verste eieren te halen uit de automaat voor onze boerderij. Deze automaat is altijd open! Wij zorgen dat er dagelijks verse eieren ingaan. U hoeft alleen langs te komen, geld erin te doen, het vakje van uw keuze indrukken en u kunt dan de verse eieren meenemen.

Hoe werkt de eierautomaat

Het is een automaat zoals u die wellicht kent van de snackbar. Allemaal deurtjes met daarachter de eieren. Achter de deurtjes staan de verschillende soorten eieren in verschillende hoeveelheden: doosjes van 6, doosjes 10 en trays van 30. Daarnaast is ook onze eierlikeur in de automaat verkrijgbaar.

De betaalautomaat werkt met munten en biljetten. Helaas is er (nog) geen pinnen mogelijk. De automaat geeft wisselgeld terug. Mocht het toch niet lukken, dan is er (bijna) altijd iemand thuis om u te helpen.

Vanaf ongeveer 10 uur in de ochtend kunt u de kippen buiten zien lopen tot bij de automaat. In het voorjaar/zomer zetten we stoelen neer zodat u rustig kunt gaan zitten en genieten van de scharrelende kippen.

Regelmatig doen we iets extra's voor onze klanten. We vermelden dit altijd bij de automaat en via onze sociale media (Facebook en Instagram). U kunt denken aan een cadeautje rondom Pasen of een 'open middag' om als gewaardeerde klant een kijkje bij de kippen te komen nemen.

Wij hopen u snel (weer) te zien bij onze eierautomaat!

IMG 0991 4