Al jaren komen er elke dag mensen langs om hun verse eieren te halen uit de automaat voor onze boerderij. Deze automaat is altijd open! Wij zorgen dat er dagelijks verse eieren ingaan, u hoeft alleen langs te komen, geld erin te doen, het nummer kiezen van het vakje van uw keuze en de verse eieren kunt u meenemen.

Hoe werkt ons eierautomaat

Het is een automaat zoals u die wellicht kent van de kroket. Allemaal deurtjes met daarachter hele gezonde eieren. Achter de deurtjes staan doosjes van 6 of 10 eieren of voor de grote gezinnen en/of grote genieters trays van 30 eieren. 

Het is een munten automaat; u kunt munten gebruiken van 1 of 2 euro, of 5, 10, 20 of 50 cent. De automaat geeft wisselgeld terug. Mocht het toch niet lukken dan is er bijna altijd iemand thuis en mag u gerust komen roepen.

Regelmatig doen we iets extra's voor onze vaste klanten van de automaat, we vermelden dit bij de automaat. U kunt denken aan een kadootje rondom Pasen of een 'open middag' speciaal voor u. Wij hopen u snel (weer) te mogen zien om te ervaren hoe een echt vers ei uit Altena proeft!